A Közösségért Alapítvány

... non-profit szervezet, amelyet 2008-ban Kolozsváron hoztak létre azzal a céllal, hogy a tehetség, a szorgalom, a tudás, a szolidaritás, a közösségben rejlő értékek kibontakozhassanak és hozzájáruljanak egy élhetőbb és humánusabb környezet kialakításához. 

Céljait az Alapítvány kulturális, oktatási, társadalmi, szabadidős, közösségi és sporttevékenységek szervezésének az elősegítésével, tehetséges gyerekek és fiatalok támogatásával próbálja megvalósítani, de oda kíván figyelni a beteg fiatalokra és gyerekekre, valamint az őket segítő szervezetekre is. Az Alapítvány kiemelt figyelmet fordít az országhatárokon átívelő együttműködési programokra, a közép-kelet-európai népek közötti partnerségi kapcsolatok megerősítésére. 

Az Alapítvány kuratóriuma olyan programokat kíván meghírdetni, olyan pályázatokat kíván kiírni, amelyek a fent említett célok megvalósulását szolgálják.

Az Alapítvány hivatalos partnere a MOL Románia, amely a MOL-csoport részeként a tehetséges ám ugyanakkor az egészségi problémákkal küszködő fiatalok felkarolását is társadalmi szerepvállalási politikája részének tekinti.

A Kuratórium

 

Ismerje meg a Kuratórium tagjait!