Program MOL de promovare a talentelor - înscrieri online până pe 23 iunie

hir

MOL România și Fundația Pentru Comunitate lansează cea de-a 17-a ediție a Programului MOL de promovare a talentelor, adresat tinerilor sportivi și artiști cu rezultate foarte bune. Organizat pe bază de concurs de proiecte, Programul oferă sprijin financiar pentru achiziționarea de materiale, echipament sportiv, instrumente muzicale sau pentru acoperirea cheltuielilor de deplasare la concursuri, festivaluri, cantonamente. 

Evenimentul de lansare a ediției de anul acesta a Programului, organizat la Turnul Croitorilor din Cluj, s-a bucurat de prezența profesorului universitar dr. Dorel Găină, care a deschis expoziția tânărului pictor Andrei Pennazio, beneficiar al Programului MOL de promovare a talentelor în ultimii patru ani. De asemenea, evenimentul s-a bucurat și de prezența tinerilor artiști Kiss Janka, vioară, Tudor Torge, chitară clasică și Vizsnyai Botond, canto, beneficiari ai Programului, care au încântat audiența prin momente muzicale emoționante.

Tinerii sportivi și artiști cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani pot depune proiectele online până la data de 23 iunie 2022 pe site-ul Fundației Pentru Comunitate. Pot fi înscrise atât proiecte individuale, cât și propuneri realizate de echipe sportive sau ansambluri artistice.

Mai multe detalii aici