Program MOL pentru sănătatea copiilor

Prezentarea programului

Programul MOL pentru sănătatea copiilor este organizat de Fundația Pentru Comunitate din fondurile puse la dispoziție de MOL România. Programul a fost lansat în 2009 și este destinat organizațiilor non-profit, respectiv organizațiilor nonguvernamentale (fundații, asociații, federații) și organizațiilor religioase care derulează proiecte de terapie emoțională sau terapie prin artă pentru copii care trăiesc cu dizabilități, suferă de boli cronice sau se află în curs de recuperare după afecțiuni grave.

program de sanatate

Program actual

Prezentarea programului

1. Scopul programului

Fundaţia Pentru Comunitate şi MOL România anunţă lansarea unui program privind finanţarea unor proiecte de terapii emoționale și expresive, având ca scop reabilitarea psiho-socială a copiilor cu afecţiuni cronice, în curs de recuperare după afecţiuni grave sau a copiilor care trăiesc cu dizabilități.

Tipuri de proiecte eligibile:

Afis Sanatate 2022

Juriul

Violeta Stan
Violeta Stan

Medic primar de neurologie și psihiatrie a copilului și adolescentului, Coordonator național al Academiei Europene pentru Dizabilitățile Copilului,

Magda Cernea
Magda Cernea

Psiholog-audiolog, Asociația Audiosofia din București, câștigătoarea Premiului MOL pentru sănătatea copiilor în ediția precedentă.

Vargancsik Iringó
Vargancsik Iringó

Lector universitar, Universitatea de Arte Târgu Mureș, Pedagogie socială

Mugur Ciumăgeanu
Mugur Ciumăgeanu

Membru în Comisia de psihologie clinică și psihoterapie al Colegiului Psihologilor din România.

VeroNica
Vero Nica

A absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universității de Arte din Târgu Mureș în 2011, în prezent susține ateliere creative în centre de plasament din București, scrie și se implică activ în dezvoltarea proiectelor Asociației VAR, ONG care a câștigat Premiul MOL pentru sănătatea copiilor în ediția 2020 a programului.